Jadłospis

Dzień |
Menu |
Poniedziałek 10.03.2025 |
śniadanie - bufet szwedzki Zupa ogórkowa z ziemniakami Pierogi z mięsem okraszone cebulką Deser: Sok pomarańczowy jabłko, mandarynka |
Wtorek 11.03.2025 |
śniadanie - bufet szwedzki Pad thai z kurczakiem (makaron ryżowy/filet z kurczaka/papryka/sos sojowy/ketchup/miód/szczypiorek) Deser: Ciasto marmurkowe Mięta jabłko, gruszka |
Środa 12.03.2025 |
śniadanie - bufet szwedzki Krem brokułowy z prażonymi pestkami słonecznika Tacosy z mięsem wieprzowym, warzywami i sosem serowym, frytki Deser: Mus owocowy Woda z cytryną jabłko, pomarańcza |
Czwartek 13.03.2025
|
śniadanie - bufet szwedzki Bigos (kapusta kiszona/kiełbasa/pieczarki/karczek/łopatka), bułka kajzerka Deser: Jaglane słoiczki ala snickers Melisa jabłko, banan |
Piątek 14.03.2025
|
śniadanie - bufet szwedzki Pieczony filet z dorsza w sosie śmietanowo-ziołowym, surówka z czerwonej kapusty, ziemniaki z koperkiem Deser: Jogurt z bezą i brzoskwinią Herbata owocowa jabłko, mandarynka |
W dniach 18 - 22 marca dla naszych "wyjątkowych" uczniów gotowali kucharze znanych restauracji. Bardzo dziękujemy !!! |
|
|